Снимка: Istock

Когато кандидатстваме на ново работно място, интервюто за работа е неизбежна част от този процес. Някои интервюта се провеждат онлайн, други по телефон, а трети изискват и среща с офиса на компанията. Без значение как ще се срещнем с нашия бъдещ работодател или специалист по подбор на персонал, куражът е това, от което се нуждаем силно, за да се представим на ниво.

В такива моменти избираме да носим нещо за късмет.

Вижте кои 4 камъка се смята, че имат положителни вибрации и помагат по време на интервю за работа.

Носете малко парче от тях в дамската си чанта или като аксесоар.

Малахит

Красивият малахит е мощен трансформиращ камък, който ви насърчава да се откажете от това, което вече не е в съответствие с вашите ценности. Камъкът ви помага за премахване на всички енергийни блокажи, които имате относно парите. Привлича късмета, ето защо ако ви предстои интервю за работа не пропускайте да го сложите в дамската си чанта или да добавите бижу с него, като завършех на визията си.

Тигрово око

Този камък е известен като защитен талисман срещу негативни енергии. Смята се, че тигровото око съчетава енергиите на земята и слънцето. Помага ни да събудим вътрешната си сила, така че можем да разрешим проблеми със самооценката, критиката и блокираната креативност. С други думи, може да ни помогне да покажем своите способности, когато кандидатстваме за работа. По време на интервю за работа е важно да бъдем емоционално балансирани, затова бихме могли да носим със себе си именно тигрово око.

Източник: 4 камъка за късмет по време на интервю за работа 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase