Снимка: iStock

Попитайте който и да е представител на Gen-Z (поколението Z) и той бързо ще ви каже, че най-показателният елемент за неговата група е носенето на високи чорапи. Терличките и чорапите, които обхващат само стъпалото, вече са изпели своята песен и сега са заменени от по-видимите и набиващи се на очи свои роднини. Но тук не става въпрос само за видимостта на чорапите, но и как да ги направите основна част във вашето облекло.

Чорапите са лесен аксесоар, който съчетава форма и функция. Те поддържат краката ви топли, но също така добавят завършващ детайл към тоалета, поради което виждаме толкова много модни марки и знаменитости, които включват високите чорапи във визията си. Тяхната гъвкавост е основната причина за бума на тенденцията. Без значение с какво ги съчетавате, те добавят усет към вашия ансамбъл.

Ключът към осигуряването на ласкателен краен резултат? Уверете се, че чорапите ви не са твърде високи и стигат максимум до пищяла, както и че са чисти. Трябва да изберете модел, който пасва идеално на крака ви, така че да остане на едно място през целия ден. Ако искате малко по-къси, може да изберете чорапи, които стигат до малко под прасеца. Така ще създадете балансиран външен вид и отново ще бъдете в крак с модата. Чувствайте се свободни да експериментирате с цветове и шарки, но когато не знаете към какво да посегнете, неутралните цветове са класически и вечни.

Готови ли сте да опитате тенденцията? Ето четири различни начина, по които да оформите високите чорапи в ежедневното си облекло.

Как да носите високи чорапи - разберете повече от Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase