Снимка: iStock

Не се заблуждавайте, бохо модата се завръща – и ще става все по-актуална с наближаването на септември и есента. За тези от вас, които харесват тази естетика, тази новина може да предизвика задоволство, а онези, които никога не са опитвали този стил, може отново да подходят със съмнение.

Ако все пак някога сте инвестирали пари в широки колани с голяма катарама и шипове, в широка дълга рокля на цветя, в каубойски ботуши или във велурени боти до глезена, то няма място за паника – този път бохо стилът може да ви пасне повече.

Ренесансът на въпросната естетика започна на модния подиум в ревюто на Chloe на Седмицата на модата в Париж, където колекцията AW24 беше залята от широки бели блузи с драперии, шифон с волани и якета с ресни.

Повечето модни редактори се съгласиха, че това е визията, която ще властва тази есен. Символи на този стил от години са звезди като Сиена Милър и Суки Уотърхаус.

Ключът към това да носите стилистиката правилно е сдържаността – което означава да запомните, че за съжаление, това, което изглежда страхотно върху известните личности, невинаги изглежда толкова безпроблемно шик на останалите от нас.
 

Няколко правила как да се носите в бохо шик стилистиката безпогрешно вижте  в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase