Снимка БГНЕС
fallback

Изпълнителният директор на „Тесла“ Илън Мъск отрече да е подарявал на чеченския лидер Рамзан Кадиров електрически пикап „Сайбъртрък“. Това стана, след като съюзникът на Путин публикува видео, на което се вижда как е монтирал на покрива му оръжие.

„Наистина ли сте толкова малоумни да мислите, че съм подарил „Сайбъртрък“ на руски генерал?“, написа вчера Мъск в социалната си платформа „Х“ в отговор на публикация на американския писател и журналист Сет Ейбрамсън. „Още един пример за това колко лъжат традиционните медии“, продължава милиардерът.

Лидерът на руската полуавтономна република Чечения в Северен Кавказ, който е обект на санкции от Запада, твърди, че е получил луксозния пикап на „Тесла“ от Мъск.

„Едно наистина неуязвимо и бързо животно“, написа Кадиров за превозното средство в канала си в „Телеграм“ през уикенда, като публикува и видео.

В записа той кара сребристия пикап из чеченската столица Грозни с монтирано на покрива оръжие. След това 47-годишният чеченски лидер позира до колата, опасан през раменете си с патрондаш, предава БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 4 седмици

Верно е, подаръкът беше от Тагарев

16

Кадиров

преди 4 седмици

Подаръкът мина като хуманитарна пратка, на мен пикапа ми е крайно нужен, за да има къде да натоваря козичките!

15

MIcroimpants 2022

преди 4 седмици

Внимание следят особенно опасни с нов тип импланти подадени през устата..Експерти да огледат ДЖО БАйдент, КАМАЛА ХАРИС.Бенимани Нетаняху убиец на над 13 000 деца ,Нови лидери в "ХАМас" И ХИЗБУЛА", двойници на "Путин", Рамзан КАдиров убил зверски хиляди съветски войни в Украйна..Вчера видяхме подобни импланти да проследяват следени като опасни в БЪлгария вкл кмет, Пеевски, /вижте 500 000 000 ограбени от КТ Банка // Доган АХмед ...КАлин Стоянов

fallback