Снимка: Getty Images

Рейчъл „Рейгън“ Гън отрече слуховете, че е получила квота за Олимпиадата в Париж с измама или казано с други думи – с връзки. Австралийската брейкър организация AUSBreak защити олимпийската брейкърка Рейгън от твърденията, че тя е получила място на игрите в Париж през 2024 г. по втория начин.

36-годишната Рейгън предизвика полемика след представянето си на Олимпиадата по-рано този месец, където загуби трите си тежки мача с 54-0. В онлайн пространството танцьорката беше обявена за изключително некадърна както от сънародниците си, така и от потребители и зрители от цял свят.

В изявление, публикувано във вторник, 12 август, AUSBreak декларира, че процесът на подбор за отбора на Австралия е в съответствие със стандартите на Международния олимпийски комитет, за да „осигури справедлив и прозрачен резултат“.

AUSBreak са категорични, че Рейгън е избрана безпристрастно, макар че според различни информации, нейният съпруг и треньор – Самуел Фрий, който също е професионален брейк танцьор, е заемал длъжност като съдия на квалификационни събития.

Видео на уменията на Рейгън и цялата статия за нея, можете да видите и прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase