Снимка: Getty Images

Том Круз беше навсякъде това лято – на стадион „Уембли“ за концерт на Тейлър Суиф, на фестивала в Гластънбъри за изпълнението на Coldplay, на тенис турнира „Уимбълдън“ и в Париж за Олимпиадата.


Но докато всеки зрител около него се наслаждаваше на вкусната улична храна, Том Круз успяваше да устои на изкушението. Така и не го видяхме да хапва ягоди със сметана на Централния корт в Лондон, вкусни фалафели в Гластънбъри, нито да пие чаша шампанско на Шан-з-Елизе. 62-годишната екшън звезда е искал точно определено ястие – бяла риба на пара и зеленчуци. Без сос, олио или масло. Алкохолът също е забранен.

Круз многократно е казвал, че тайната за перфектната му фигура е усърдната работа във фитнеса, която включва ставане в 5:30 часа сутринта за тренировка

По-рано беше разкрито, че вместо три основни хранения на ден, Том предпочита 15 малки междинни хапвания. Решението му пасва по-добре на натоварения му начин на живот, като актьорът избира плодове, които помагат за намаляване на безпокойството в сравнение с чипса или шоколада.

Как Том Круз поддържа форма разберете на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase