Снимка: iStock

Колкото и да се опитваме да го забавим с розе край басейна и уикенди на плажа, лятото винаги минава твърде бързо. И с настъпването на последния месец от сезона, всичко, за което си мислим, е, че има толкова много тенденции в маникюра за изпробване, но толкова малко време.


Докато по-топлите месеци ни дават добро извинение да си поиграем с живи цветове и ярки дизайни, тази година по-специално ноктите достигнаха съвсем ново ниво. Маникюри, вдъхновени от аурата, дизайни с капчици роса, изискани френски връхчета и хромирани акценти доминираха в социалните мрежи. Точно когато си мислехме, че сме достигнали върха на изкуството за нокти, нещата станаха още по-добри.

След като остават само няколко седмици преди нашите летни нюанси на лакове да бъдат оттеглени в полза на есенните цветове, защо да не се възползваме максимално от тях? По-долу ви представяме няколко идеи за края на лятото, с които да завършите сезона подобаващо.

Най-добрите предложения за маникюр за края на лятото

Млечен шоколад
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)


За визия, която идеално ще премине от лято към есен, опитайте комбинация от кафяво и маслен крем. Като бонус може да сте сигурни, че това шоколадово лакомство няма да се разтопи от жегата и няма да добави излишни калории към хранителния ви режим. Единственото, което осигурява е красива и елегантна визия.

Лятна дъга
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)


Когато стане въпрос за ноктите „Скитълс“ – маникюр, който има различен нюанс на лака на всеки пръст – има безкрайни начини да експериментирате. Просто изберете няколко от любимите си нюанси и се захващайте за работа. Придържайте се към едно и също цветово семейство за градиентен ефект или пък бъдете по-бунтарски настроени, като се развихрите с каквато произволна цветова комбинация отговаря на вашето настроение.

Още летни дизайни за маникюр вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase