Снимка: Istock

Овен (21 март - 19 април)

Карта: Асото на жезлите

Днес е ден за нови начала и вдъхновение. Асото на жезлите символизира силна енергия и мотивация. В любовта това означава, че ще имате шанс да започнете нещо ново и вълнуващо. Планирайте нови проекти или дейности с партньора си. Необвързаните Овни могат да срещнат някой специален, който ще запали искрата на любовта.

Телец (20 април - 20 май)

Карта: Десетката чаши

Днес ще се чувствате удовлетворени и щастливи в личния си живот. Десетката чаши символизира хармония и семейно щастие. Прекарайте време с любимите хора и се насладете на момента. Ако сте необвързани, днешният ден обещава нови запознанства, които могат да прераснат в нещо сериозно и дълготрайно.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Карта: Влюбените

Днес ще трябва да вземете важни решения относно вашите връзки. Влюбените карта символизира избор и хармония в любовта. Помислете добре и се уверете, че вземате най-доброто решение за вас и партньора си. Необвързаните Близнаци могат да се озоват пред дилема, свързана с ново романтично предложение.

Рак (21 юни - 22 юли)

Карта: Луната

Днес ще бъдете особено чувствителни и интуитивни. Луната ви насърчава да се доверите на вътрешния си глас и да обърнете внимание на скритите аспекти на връзката ви. Може да има неща, които не са както изглеждат. Необвързаните Раци трябва да бъдат внимателни и да се доверяват на инстинктите си при нови запознанства.

Лъв (23 юли - 22 август)

Карта: Колелото на съдбата

Днес ще изпитате важни промени в любовния си живот. Колелото на съдбата символизира неочаквани обрати и нови възможности. Приемете промените с отворени обятия и се доверете на процеса. Необвързаните Лъвове могат да срещнат някой, който ще преобърне света им.

Дева (23 август - 22 септември)

Карта: Седемте пентакли

Днес ще трябва да проявите търпение и да оцените прогреса си в любовта. Седемте пентакли символизира усилия и работа върху връзката. Не бързайте и дайте време на нещата да се развият. Необвързаните Деви могат да видят резултати от своите усилия и да започнат нова връзка, основана на стабилни основи.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Карта: Справедливост

Днес ще се фокусирате върху баланс и хармония във връзката си. Справедливостта ви напомня да бъдете честни и открити в комуникацията си с партньора. Разгледайте всички аспекти на ситуацията, преди да вземете решение. Необвързаните Везни трябва да бъдат внимателни и да търсят справедливост и баланс в новите връзки.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Карта: Смъртта

Днес е време за трансформация и нови начала. Смъртта символизира края на старите модели и началото на нови. Това може да означава приключване на една връзка или значителна промяна в съществуващата. Необвързаните Скорпиони могат да започнат нов етап в любовния си живот, оставяйки миналото зад себе си.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Карта: Слънцето

Днес ще се радвате на успех и радост в любовта. Слънцето символизира щастие, оптимизъм и позитивна енергия. Споделете този положителен момент с партньора си и се насладете на съвместните радости. Необвързаните Стрелци ще привлекат вниманието с тяхната сияеща личност и оптимизъм.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Карта: Дяволът

Днес ще трябва да се справите с изкушения и зависимости в любовния си живот. Дяволът ви напомня да бъдете внимателни и да не се поддавате на негативни влияния. Работете върху освобождаването от негативни модели и зависимости. Необвързаните Козирози трябва да бъдат внимателни към мотивите на новите хора в живота им.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Карта: Магьосникът

Днес ще имате силата да проявите желанията си в любовта. Магьосникът символизира креативност и воля. Използвайте своите умения и чар, за да създадете вълнуващи моменти с партньора си. Необвързаните Водолеи могат да срещнат някой, който ще ги впечатли със своята харизма и способности.

Риби (19 февруари - 20 март)

Карта: Шестте чаши

Днес ще се почувствате носталгични и свързани с миналото. Шестте чаши символизира спомени и емоционална връзка. Може да се върнете към стари любовни връзки или да намерите утеха в спомени. Необвързаните Риби могат да срещнат някой от миналото, който ще възроди стари чувства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase