Снимка: Istock

Овен (21 март - 19 април)

Карта: Кулата

Днес може да се сблъскате с внезапни промени и сътресения в любовния живот. Въпреки че тези промени могат да изглеждат негативни, те всъщност ще разкрият истини, които трябва да знаете. Прегърнете трансформацията и се опитайте да извлечете поука от ситуациите.

Телец (20 април - 20 май)

Карта: Висшата жрица

Днес интуицията ви ще бъде на върха си. Вслушвайте се във вътрешния си глас, особено в любовните въпроси. Може да откриете скрити истини за вашия партньор или за самите вас. Необвързаните Телци ще почувстват силна връзка с някой, който споделя техните вътрешни търсения.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Карта: Справедливост

Денят изисква баланс и обективност във вашите отношения. Анализирайте ситуациите безпристрастно и вземайте решения, основани на логика и справедливост. Необвързаните Близнаци може да срещнат някой, който ще внесе хармония и равнопоставеност в живота им.

Рак (21 юни - 22 юли)

Карта: Звездата

Днес ще се чувствате изпълнени с надежда и вдъхновение. Споделете мечтите и желанията си с партньора и създайте планове за бъдещето. Необвързаните Раци ще се привлекат от хора, които им вдъхват оптимизъм и вярват в тяхната визия за живота.

Лъв (23 юли - 22 август)

Карта: Кралицата на мечовете

Днес е време за яснота и честност във връзките ви. Бъдете открити и изразете своите мисли и чувства директно. Тази карта ви напомня да не се страхувате от истината. Необвързаните Лъвове ще бъдат привлечени от хора с интелект и открито общуване.

Дева (23 август - 22 септември)

Карта: Седемте пентакли

Денят изисква търпение и внимание към детайлите в любовния живот. Работете върху връзката си и бъдете готови да инвестирате време и усилия. Необвързаните Деви може да открият, че упоритостта им се изплаща в нови запознанства.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Карта: Императрицата

Днес любовта и грижата ще бъдат във фокуса ви. Погрижете се за партньора си и създайте уютна и приятна атмосфера. Необвързаните Везни ще привлекат вниманието с тяхната топлота и грижа.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Карта: Магьосникът

Днес е ден за проявление и нови възможности в любовта. Използвайте своята харизма и умения, за да създадете вълшебни моменти с партньора си. Необвързаните Скорпиони ще имат шанс да започнат нова, вълнуваща връзка.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Карта: Глупакът

Денят предлага нови начала и приключения в любовния ви живот. Бъдете отворени към нови възможности и не се страхувайте да поемете рискове. Необвързаните Стрелци ще се радват на спонтанни и вълнуващи запознанства.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Карта: Светът

Днес ще се чувствате изпълнени с чувство на завършеност и удовлетворение във връзките си. Споделете този успех с партньора си и празнувайте заедно. Необвързаните Козирози ще срещнат хора, които ще им помогнат да разширят хоризонтите си.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Карта: Влюбените

Денят ще бъде изпълнен с любов и хармония. Обърнете внимание на връзката си и вземете решения, които ще укрепят вашата взаимност. Необвързаните Водолеи могат да срещнат някой, който ще ги вдъхнови и ще сподели техните идеали.

Риби (19 февруари - 20 март)

Карта: Луната

Днес интуицията и емоциите ви ще бъдат силни. Вслушвайте се в чувствата си и не се поддавайте на илюзии. Бъдете внимателни към подсъзнателните сигнали. Необвързаните Риби ще имат възможност за дълбоки и интуитивни връзки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase