Снимка: iStock

Ако има нещо, което всички бихме искали да видим „в процес на работа“, това е „повече пари, моля!“. И така пълнолунието в Козирог на 21-ви юни,  което носи идеята, че сме напът да навлезем в проспериращ период от живота си, ще се отрази най-вече на четири зодиакални знака, които ще могат да се възползват най-много от влиянието на звездите. 

За тези 4 знака ще се отворят вратите към нови възможности и шансове най-вече по отношение на паричното изобилие и богатството. По време на пълнолунието в Козирог тези знаци ще могат да поставят ума си в състояние на възприемчивост.
 
А ето и кои са тези зодиакални знаци:
 
Телец
 
Работите много и виждате, че усилията ви не са напразни. Вие се доверявате на Вселената, когато става дума за вашата продукция, знаейки, че във всичко има ред. Ако работите упорито, тогава ще ви бъде платено, а вие, Телец, не приемате по-малко, отколкото струвате. Вие съобщавате това на всичките си работодатели – вие не сте тук за забавление. И те ви приемат сериозно за това, затова след 21 юни вие сами ще отворите портите на просперитета.
 
Вашето самоуважение показва на другите, че не могат да се възползват от вас, нито биха дръзнали да го направят. Този момент не е само на ваша страна, той кара другите да ви гледат с уважение – вие не сте човек, който може да бъде подминат с лека ръка. Това ви позволява да се поставите на точното място в точното време, с правилните хора около вас. Вие сте човек, който изисква уважение – и го правите с доброта и истинско самоуважение. Хората реагират добре това, а този факт ще ви помогне да привлечете просперитет и изобилие.
 
Везни
 
Не търпите неуважение, особено що се отнася до парите ви. Вие сте талантливи и придавате огромна стойност на нещата, които създавате, и винаги ще сте първият, който защитава цената си. Вие вярвате в себе си и няма да бъдете понижени, за да угодите на способността на някой друг да се пазари с вас. Вселената е забелязала това за вас и иска да ви възнагради за вашето невероятно самочувствие – и така ще бъде по време на това пълнолуние, когато ще почувствате, че ви предстои пробив.
 
Финансово нещата вървят нагоре; виждате как започва да се играе по някои много материалистични начини. В това има аспект на сила и ще забележите, че тъй като можете да отстоявате себе си, вие създавате атмосфера, която ви носи полза. От днес вие буквално ще отворите вратите към по-добри възможности за себе си – всичко това, защото никога не сте спирали да вярвате, че си заслужавате всеки свой лев.
 
Кои са другите зодии, чийто успех е предначертан от звездите, четете на Tialoto.bg
 
Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase