Снимка: iStock

Когато сте се запътили към плажа, може да е трудно да балансирате комфорта със стила. Имате своя бански, разбира се, ако планирате слънчеви бани или плуване. Но може да искате малко повече покритие, особено ако се подготвяте за целодневна афера с напитки, храна и социални дейности. Модната индустрия нарича тази тенденция "ваканционен ежедневен стил", който се характеризира с вашето облекло за плажа, което обаче трябва да съчетава безпроблемната лекота на плажния стил и ежедневното облекло, с акцент върху ленените материи и по-леките силуети. Ще трябва да помислите стратегически за всеки елемент от вашия външен вид - от ежедневните обувки до водоустойчиви аксесоари и връхни дрехи, които ще ви отведат от и до плажа.

Така че, независимо дали сте планирали ваканция на някое тропическо място, или просто живеете в град с излаз на море, трябва да съставите гардероб за лятото, който да бъде адаптивен и гъвкав както за плажа, така и за ежедневните ви задачи.

15 предложения за плажни тоалети

Красиви сандали

Може би най-важният моден избор, който ще направите за вашето плажно облекло, са вашите обувки. Те трябва да бъдат достатъчно удобни за ходене, но все пак да се чувстват като перфектно допълнение към останалата част от тоалета ви. Обуйте чифт удобни сандали или чехли, които лесно може да носите в ръка, когато се разхождате по пясъчните брегове. Търсете стилове с омекотени подметки, за да изпитвате комфорт през целия ден.

Цялата статия четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase