Снимка: iStock
fallback

Ако търсите начин да съставите своя капсулен гардероб за лятото, несъмнено трябва да включите няколко елемента – дънки, дънково яке, ежедневни сандали и най-важното – бял потник. Това скромно и базово облекло може да се носи от сезон на сезон и да се стилизира по безброй начини, особено когато става въпрос за летни тоалети.

Най-добрата част от този основен гардероб е разнообразието от стилове, налични на пазара. Има толкова много материи и кройки, от които да избирате, за да подхождат на вашия стил и настроение. Гардеробът ви ще се обогати мигновено, ако инвестирате в бял потник, а с голямото разнообразие от силуети, от които да избирате, най-малките детайли могат да направят най-голямата разлика.

Възможностите за стилизиране на това класическо парче са наистина безкрайни, което може да бъде малко смущаващо, когато започвате да се обличате сутрин, но не се притеснявайте, ние сме се погрижили за вас. Ако търсите ново вдъхновение, за да освежите гардероба си, докато навлизаме в лятото, продължете да четете за нашите най-добри начини, по които да носите бял потник този сезон. Най-добрата част е, че много от изброените артикули вероятно вече се намират в гардероба ви.

Как да носите класическия бял потник през лятото разберете  от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Бонго Бонго

преди 1 седмица

Киро брейка да ви покаже Ха ха ха

8

Анонимен

преди 1 седмица

Единствения начин на носиш бял потник е като Вин Дизел

7

Анонимен

преди 1 седмица

Леко захабен се носи.

fallback