Снимка: iStock

Комуникация, ярки идеи и шанс за премахване на емоционални ограничения, кариерни блокове и задължения са това, което Луната носи в живота ни този месец. Новолунието в Близнаци засилва нуждата от връзка, а пълнолунието в Козирог може да донесе усещане за празнуване или приключване на важен житейски проблем.

Новолуние през юни

Новолунието този месец се пада в четвъртък, 6 юни, в знака на Близнаци. Този въздушен знак е свързан с ума, общуването и свързването. Научаването на нещо ново, полагането на шофьорския ви изпит и проучването на свежи идеи в печатни издания или онлайн – всичко това е под щедрия чадър на това Новолуние. Логиката има приоритет пред емоцията сега и единствената ви трудност с тази енергична лунна фаза може да е да се придържате към един прост план. Близнаците предлагат такъв прилив от идеи, че можете да подскачате мислено като скакалец, за да изпробвате, опитате и тествате всички неща, които изникват в ума ви. Ако можете да се спрете на една голяма идея, стремете се да я стартирате възможно най-близо до 6 юни, защото ще има ползата от допълнителна космическа енергия, за да я доведе до завършване до времето на пълнолунието в Близнаци в средата на декември.

Как новолунието през юни ще повлияе на вашия знак?

Овен
Сега е идеалното време да създадете нови връзки или да обновите текущия си списък с контакти, за да сте в крак с това, което се случва във вашия социален кръг. Местни проблеми могат да ви изкушат да се включите, да говорите и да промените нещата. Желанието да научите нещо ново или да инвестирате в нови начини за придвижване може да ви подтикне да проучите възможности, близки до сърцето ви и недалеч от дома.

Телец
Поставете нови намерения около парите и имайте предвид ценностите си. „Нуждая се, не искам“ може да бъде новата ви мантра през следващите шест месеца благодарение на това Новолуние, ако започнете да проучвате и използвате нови начини да извлечете максимума от финансите си сега.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase