Снимка: Istock

Изневярата се счита за едно от най-болезнените предателства, което проваля връзки и разделя семейства. Но често мислим за изневярата само във физическото ѝ проявление, а именно сексуална връзка. Но изневярата може да се прояви и чрез емоционални жестове, които също да означават отдалечаване между партньорите.

Ето някои знаци, които могат да се разчетат като емоционална изневяра.

Споделя тайни с други хора

Ако вашият партньор често избира други хора или определен човек, на когото да споделя тайните си, това може да е сигнална лампичка. Или вече не ви се доверява поради някаква причина или е намерил друг човек, на когото да вярва повече. При всички положения, ако наблюдавате подобно поведение, не стойте безучастни, а вземете мерки. Връзката ви може да е сериозно застрашена.

Типът хора, които следва в социалните мрежи

Разбира се, че това не може да се определи като класическа изневяра, но ако вашият партньор следва в социалните мрежи предимно атрактивни, несемейни дами, които предоставят еротично съдържание... Знаем, че всички имаме фантазии, но някои неща не бива да минават прекалено много границите. Ако усетите, че той/тя се заплесва твърде много в телефона си, следейки чужди животи, замислете се какво ви липсва, за да сте си интересни един на друг, а не да прибягвате до „живота“ в социалните мрежи.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase