Снимка: Istock

Понякога се случва един мъж да е силно заинтересуван от вас, но впоследствие интересът му да спадне. Причините за това могат да са различни. Много жени бързат да обвиняват себе си и да смятат, че са направили нещо погрешно, за да го отблъснат.

Преди да започнете да се съмнявате в себе си и да губите самочувствието си като жена, вижте какви могат да са причините мъжете да губят интерес.

1. Може да е влюбен в друга.

Понякога мъжете се впечатляват от жени които срещат, независимо, че в момента са влюбени. Може и вашият случай да е такъв. Не бързайте да се отчайвате. Ако и вие имате интерес към него, не насилвайте нещата и не правете прибързани решения. Нищо не е напълно изгубено.

2. Той може да не е чак толкова влюбен във вас все още.

В много случаи мъжкият интерес се подбужда внезапно и бурно, а след това стихва. Искрата на интереса, страстта може да се разпали и да угасне с еднаква скорост. Причината невинаги е във вас, затова не бързайте да търсите вина в себе си. Няма как да знаете какво търси и какво цени един мъж в жените. Така че не се обвинявайте и не се опитвайте да се променяте и нагаждате според нечии вкусове. Бъдете себе си и така ще срещнете най-подходящия партньор за вас, който ще ви оценява и приема каквито сте.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase