Снимка: iStock

Както се вижда от времето навън, зимата така и няма да дойде повече, така че е по-добре да започнем да мислим за пролетта. Макар да сме все още месец далеч от официалното настъпване на новия сезон, необичайно високите температури, липсата на сняг и постоянното слънце ни карат да се настроим за една по-цветна и изпълнена с живот вълна.

Промяната на гардероба за различните сезони винаги е едно изтощително и трудоемко занимание, за което трябва да се подготвим физически и психически. Прибирането на дебелите пуловери, жилетки и панталони, складирането на ботуши и боти в големи кутии, които след това трудно намираме старото им място на съхранение. Всичко това изисква поне ден работа, но определено си заслужава да сме подготвени за новия сезон, отколкото да стоим всяка сутрин пред отворения гардероб и да не знаем кое къде се намира.

Говорейки за обувки, тази пролет не бързайте да вадите маратонките от кутиите. На преден план излиза нова тенденция, която ще замени любимите ни модели и ще ни накара да променим начина си на обличане, а защо не и малко от основния стил. Време е да излезем от зоната на комфорт, експериментирайки с нещо ново, но не чак толкова екстравагантно, че да ни плаши.

Цялата  статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase