Снимка: Istock

Продукти: 

  • 5 големи яйца, разбити
  • 1/3 чаша масло, разтопено
  • ¼ чаша захар
  • ½ чаша прясно мляко
  • ¼ чаша царевично нишесте
  • 200 г царевица от консерва, отцедена
  • 200 г кремообразна царевица, отцедена

Приготвяне:

  • Загрейте фурната на 200 градуса. Намажете форма за печене с мазнина.
  • Разбийте яйцата в голяма купа.
  • Добавете млякото, маслото, захарта и нишестето. Разбърквайте, докато се смесят добре.
  • Добавете двата вида царевица и разбърквайте, докато се получи хомогенна смес с леко едри частици.
  • Прехвърлете сместа в подготвената тава.
  • Печете за 1 час в загрята фурна или до златисто.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase