Снимка: iStock

Ако има едно нещо, което незабавно ще подобри всеки тоалет, това е блейзърът. Безкрайно многофунционален, той се съчетава с почти всяка дреха независимо дали е наслоен върху семпли дънки и суичър, или се носи върху елегантна рокля за вечерно събитие. Можете да бъдете сигурни, че всяка звезда в социалните мрежи, която следите, притежава множество версии на блейзър, за ги използва във всеки един удобен момент. 

И когато става дума за блейзъри през 2024 година, има пет ключови стила, които се открояват - повечето от тях дори видяхме на модните дефилета на Alexander McQueen, Bottega Veneta, Stella McCartney и Saint Laurent. Всички те превърнаха блейзъра в основна част от есенно-зимните си колекции миналата година, показвайки как различните форми могат да осигурят множество визии. Същото може да се каже и за дизайните за пролет-лято '24 - блейзърите са тук, за да направят изявление. 
 
По-дългите блейзъри изпълняват ролята и на рокли, допълнени със супер високи ботуши, оставяйки само лек участък от непокрита кожа, докато класическите стилове, включително модели с двойко закопчване, бяха включени в тоалети с модерен привкус. 
 
За щастие, не е нужно да имате огромен бюджет, за да носите най-добрите тенденции при блейзърите за 2024 година. В обикновените магазини за дрехи също ще намерите добри опции, от които да се възползвате, за да изглеждате елегантно и модерно. 
 
Кои са петте модела блейзъри, които ще са на мода през 2024 година може да видите на Tialoto.bg
 
Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase