Снимка: Getty Images

Блейк Лайвли добавя интериорен дизайнер към дългото си резюме!

В публикация в Instagram преди началото на новата година, 36-годишната актриса от "Клюкарката" събра част от най-любимите си спомени от изминалата 2023-а и също така разкри, че досега е криела таланта си на интериорен дизайнер. 
 
Лайвли позира в златен гащеризон с пайети и предложи лек поглед върху вътрешността на дома си, включително на стая, която изглежда като основната й спалня, която споделя със съпруга си Райън Рейнолдс. 
 
След като похвали дизайнерите на Michael Kors за изработката на златния тоалет, актрисата се пошегува, че в свободното си време работи като интериорен дизайнер. Тя обаче помоли феновете да не разгласяват това нейно начинание, защото не искала светът да знае за скрития й талант, който да бъде обсъждан и оценяван от външни хора. 
 
Спалнята е обзаведена с рустикален дървен материал в сиви тонове на пода и акцентна стена. Откритите греди на тавана и прозорците с черни рамки добвят към атмосферата на индустриално таванско помощение. Тапицираното легло, нежният бежов цвят и златният аплик омекотяват визията. Последователите на Лайвли успяха да надникнат и в банята й, която разполага с мраморна вана.
 
Снимки от дома на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс може да видите на Tialoto.bg
 
Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase