Снимка: iStock

Сексуалното влечение на човек е толкова индивидуално, но астрологията ни учи, че дори либидото и нагонът могат да се ръководят от звездите. Докато всички зодиакални знаци се наслаждават на секса, техните интимни връзки и нужда от физическо докосване се ръководят от тяхното астрологично разположение. Това води до факта някои знаци да са по-естествено склонни да имат нужда от секс, докато други по-често мислят, говорят, мечтаят за секс (или гледат такъв), вместо реално да го практикуват.  

А ето и колко силно е вашето сексуално желание според зодията ви:

Стрелец

Може да се изненадате, но именно това е най-горещият знак от зодиака. Стрелците определено са владетелите на секса и връзките за една нощ. Те могат да се отдадат на своя интимен партньор по всяко време и навсякъде, като времето или мястото нямат абсолютно никакво значение за тях. Ако сексуалното им желание скочи внезапно, Стрелците се чувстват длъжни да задоволят нуждите си. Сексът дори не трябва да бъде емоционален за тях. Физическата похот е повече от достатъчна.

Скорпион

Личностите от този знак използват секса за успокояване на нервите си. Интимните ласки ги отпускат и ги правят щастливи. Те са изключително горещи и другите могат да усетят и видят сексуалната им енергия, която е навсякъде. Не е нужно да се опитвате толкова много, за да съблазните Скорпион, особено ако представителят на този знак ви харесва. Едно докосване на бедрото или друг случаен допир и той/тя е ваш/ваша.

Овен

Хората от този знак имат нуждата да търсят нови предизвикателства и приключения в живота си непрекъснато, което обяснява краткотрайните им връзки и силното им либидо. Въпреки че връзките им може да са кратки, те са изключително страстни. Никога няма да забравите нощ, прекарана в леглото на Овен. Когато изкушението ги връхлети, хората от този знак не могат да се сдържат. Ето защо те обичат да правят секс на всякакви места.

Колко голямо е сексуалното желание на другите зодии, четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase