Снимка: Istock

През новата седмица Меркурий ще бъде в квадрат с Плутон, а след това Слънцето в квадрат отново с Плутон, създавайки силно подозрение относно мотивите на другите хора към нас. В резултат на това, ако изпитваме проблеми с доверието към партньора си, напрежението може да достигне своя връх. За щастие, Венера и Юпитер ще направят любовния ни живот малко по-хубав. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен 

През новата седмица Венера ще се противопостави на Сатурн във вторник, което вероятно ще ви накара да се почувствате така, сякаш носите цялата тежест в съществуваща връзка. Време е да обсъдите ситуацията с половинката си. За ваш късмет, скъпи Овни, независимо дали сте необвързани или в двойка, сексът и интимността могат да се превърнат в области на дълбоко удовлетворение, след като Марс влезе във вашия  8-и дом. След това слънчевото затъмнение във вашия партньорски сектор може да доведе до променяща живота ви любовна връзка, ако сте несемейни. 

Телец 

Може да почувствате любовта много различно в зависимост от това дали сте необвързани или във връзка. Ако имате половинка до себе си, с любимия човек може да преминете през борба за власт. Това може да се отнася до това кой и доколко върши домакинската работа и т. н. Потенциално и двамата се чувствате неоценени. Разговорът по въпроса отдавна е закъснял, затова през тази седмица не го отлагайте. Напълно необвързаните имат прекрасни възможности за нова любов. Венера във вашия романтичен сектор прави перфектна връзка с Юпитер, който е във вашия знак. 

Близнаци 

Конфликтни ситуации може да възникнат за Близнаците, особено за онези, които са обвързани и причината да е свързана с интимността. Възможно е конфликтите да са относно честотата или липсата на такава. Спорът може да се съсредоточи около липсата на взаимно удоволствие. Без значение за какво точно разговаряте, потърсете подходящ начин да обсъдите тази важна и чувствителна тема, за да не нараните половинката си. Тогава ще постигнете напредък. Ако сте необвързани, може да бъдете разочаровани от някого, когото харесвате, но той не се държи към вас с нужното уважение.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase