Снимка: iStock

Дънките са основен герой в модата от поколения наред - основен продукт, чието значение просто не можем да омаловажаваме. Ако трябва да изброите елементите в гардероба си, които служат като основа на визията, няма начин дънките да не попаднат в челната тройка. Но дори и най-удобните дънки са си дънки и в някои дни мисълта да облечем тялото си с деним е достатъчна причина да си останем вкъщи.

Има десетки начини да оформите облекло без дънки, независимо дали е за комфорт, или просто за да го промените в името на стила. Докато една макси пола звучи фантастично на теория, нейната свободна, неогранищаваща природа я прави по-същество и по-удобна. Панталоните също са станали по-широки и по-приятни от прилепналите, тесни версии от миналото, което ги прави чудесна алтернатива на денима.

За дните, когато дънките просто не са по вкуса ви, има пет алтернативи, които може да изберете.

Кажете сбогом на дънките в името на по-удобни панталони1. Широки панталони
В този момент много от нас посягат към широки панталони толкова често, колкото и към дънките. И кой може да ни вини? Панталонът с широки крачоли е безпроблемна замяна на класическия деним и придава по-стилен ефект от него. Независимо дали са оформени небрежно с потник за спокоен уикенд, или с пуловер за офис среда, ние сме напълно готови да носим панталони в обозримото бъдеще.
 

Цялата статия можете да  прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase