Снимка: iStock

Бадемовидните нокти със средна дължина са предпочитани от по-голямата част от дамите в момента. Те са достатъчно дълги, за да осигурят място за красив дизайн, но не чак толкова, че да изглеждат странно или да ни пречат при ежедневни дейности. Предизвикателството тук е да поддържаме този външен вид по-дълго, но това рядко се получава, тъй като нокътят започва да изтънява с времето и лесно да се чупи. Това кара голяма част от дамите да преминат към изкуствени нокти, които никога няма да се счупят и предлагат същата дължина като естествения маникюр.

Ако обаче вие не сте фенове на залепващите се изкуствени нокти и се опасявате да не нараните естествения си маникюр, имаме решение за вас – изграждащ гел.

Изграждащият гел е вид заздравяване на ноктите, което осигурява здравина, дължина и форма на естествените нокти за повече от три седмици. Системата с четка в бутилката е по-удобен и гъвкав вид за подобряване на ноктите и е перфектна за активен начин на живот, който изисква подсилване и защита. Тази услуга е защитна, дълготрайна и трансформираща.

Изграждащият гел прави ноктите ви неразрушими. Така че може спокойно да отидете на тренировки, на поход, да се катерите по планина, или пък да си играете с детето без да се притеснявате, че едно грешно движение може да нарани маникюра ви.

Повече за изграждащия гел, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase