Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво ще ви донесе десетият месец от 2023 година? Tialoto.bg ви предлага хороскоп за октомври, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

В началото на месеца енергийният ви заряд ще е достатъчно силен, за да отстраните конкуренцията и да вдъхновите хората от екипа си. Следвайте най-смелите си замисли, ще ги осъществите. Колкото по-амбициозни са плановете ви, толкова по-впечатляващи ще са резултатите. През втората половина перспективите за професионална реализация ще са абсолютно устойчиви и, което не е без значение, финансовото ви състояние – също. Ще можете да си позволите любими развлечения, да поддържате устойчив тонус и свежо настроение.

Телец

Анализирайте постигнатото до момента. Важно е да осъзнаете с какво не сте се справили и да поработите върху грешките. Само така ще успеете да постигнете „програмата-максимум“, набелязана за тази година. През втората половина на месеца с лекота ще оформите финансовите си уговорки и то най-вече тези със задграничните ви партньори. Преди частичното Лунно затъмнение, което ще се случи във вашия знак, е желателно да помислите и за рекламата, да популяризирате уменията и постиженията си. Обстоятелствата ще са подходящи и за набиране на квалифицирани сътрудници, ако имате нужда от такива.

Близнаци

Новости ще има, но те ще са предимно на семейно и битово ниво. Част от тях ще са свързани с децата ви, като при това ще са приятни. Друга част ще е свързана с устройството и обзавеждането на дома. Разпределяйте тези дейности разумно и след обстойно обсъждане с останалите участници, за да не превърнете някакъв дребен на пръв поглед ремонт в перманентна строителна задача. През втората половина на месеца не е изключено да получите материална придобивка, за която отдавна си мечтаете.

Какво щеи донесе десетият месец от 2023 година на другите зодии четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase