Снимка: Istock

Любовта е във въздуха и в умовете ни! Меркурий навлиза в знака Везни, напомняйки ни да мислим за другите преди и за себе си. Това със сигурност може да подхрани романтичните връзки. Когато даваме приоритет на разбирането на нашите партньори, ние автоматично укрепваме връзките си. Това разбира се не означава да пренебрегваме себе си. Планетата на любовта – Венера, навлиза в Дева. Този транзит може да ни подтикне да отправяме ненужни критики или преценки по отношение на романтичен партньор или връзки като цяло.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Любовен хороскоп за октомври

Овен

В първите дни на новия месец родените под знака на зодия Овен ще имат предимство по отношение на любовта и връзките, стига да знаете как да комуникирате с настоящия или бъдещия си партньор, а не просто да говорите. Меркурий навлиза във вашия сектор на отношенията, засилвайки комуникацията между вас и вашата половинка. Това не е никак малко! Не са изключени спорове, затова бъдете внимателни. Венера ще помага на необвързаните, които може да ги очаква интересно запознанство, флирт.

10 знака за любов във връзката

Телец

Телци, комуникацията е ключова, независимо дали сте във връзка или не. През новата седмица комуникацията с любимия ви човек би трябвало да протича по-лесно. Меркурий ще окаже влияние върху този процес и ще имате възможността да обсъдите важни за вас въпроси. Готови сте да действате като екип, а това само ще направи любовта ви по-силна. Необвързаните имат невероятна възможност да се срещнат с някоя нова личност, след като Венера влезе във вашия любовен сектор.

Близнаци

Основното, за което ще мислите след сряда, е романтиката, скъпи Близнаци! Меркурий навлиза във вашия любовен сектор, така че ако сте необвързани, това определено е моментът, в който може да промените своя любовен статус. Разговорите с потенциални партньори ще протичат много добре.

Ако сте във връзка и имате деца, вие и вашият партньор вероятно ще имате важна дискусия за някое от тях или ще се наложи да обсъдите друг важен въпрос. Хубавото е, че ще мислите в една посока. Романтиката, за която няма да забравите, ще ви радва и сближава. Във всяка връзка може да има решение, което трябва да бъде взето. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase