Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода до 8 октомври. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен

Дребни допълнителни разходи може да предизвикат тревога. Да станете доста по-раздразнителни и чувствителни спрямо критиките и забележките, които ви отправят. Не стигайте до прояви на егоцентризъм, излишни спорове и стремеж да контролирате ситуацията. Ориентирайте усилията си към намиране на допълнителна работа или източник на приходи и ще постигнете мир със себе си.

Телец

Приспособявайте дейностите си към обстановката. Колкото по-гъвкаво реагирате, толкова по-лесно ще се справяте със задълженията си. Умствената работа ще е по-ефективна от физическите задачи, а и ще способства получаването и прилагането на нови знания. В случай, че сте предприели действия за промяна на работата, вероятно ще получите предложения. Не отлагайте отговора си прекалено дълго.

Близнаци

Ориентирайте се предимно към неотложните и краткосрочните задачи. Оставете перспективните за някой от следващите периоди. Така ще успеете да реагирате своевременно и правилно на непредвидените промени, които ще се случват. Съсредоточете се максимално към текущата работа и ще намерите неочаквани, но точни и напълно приложими отговори на въпросите, с които се налага да се справите.

Прогнозата за другите 9 зодии, четете в Tialoto.bg

Снимка: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase