Снимка: iStock

Като се има предвид, че вече денят е по-къс и малко по-хладен, можем спокойно да кажем, че трябва да сменим гардероба си от летен към есенен. Смяната на сезоните е в ход и новите тенденции в облеклото започнаха да доминират, въпреки че все още има температури на лято. Поток от любимите ни артикули, показани още през февруари на Седмицата на модата, се появиха в сайтовете за онлайн пазаруване, както и във физическите магазини.

Подобно на оскъдните дължини на дрехите за пролет/лято '23, роклите оглавиха есенно-зимните ревюта. Това е повод за празнуване за всяка от нас, която обича да се облича в подобен стил, както и покана да преровите гардероба си, за да видите какво точно притежавате и дали имате нужда от нещо ново.

Предложенията за рокли за настоящия сезон са вдъхновяващи. Те са безапелационно барокови, като различни стилове бяха презентирани на модната писта. Демонстрираните дизайни се състояха от бляскави нюанси, украшения от пера и прозрачни тъкани. И тази година видяхме множество детайли, напомнящи ни за модата от отминали десетилетия, главно от 90-те.

Есенна мода – какви рокли ще носим

Копринени
Не е тайна, че луксозните дизайнерски къщи предпочитат лъскавите влакна. Преклонението пред коприната, сатена и разкошно меките материи се виждаше през цялата модна година, а есента на 2023-а вдъхнови вълна от рокли, които се увиват около тялото като пашкул. Мотото през този сезон ще бъде колкото повече плат, толкова по-добре.

Какви рокли ще са модерни тази есен разберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase