Снимка: iStock

Лятото свърши и ние не можем да спрем да мислим за уютните вечери на топло, вкусните есенни напитки и красивите пейзажи, украсени с паднали листа. Освен всичко това, трябва да започнем да мислим за смяна на обувките, а есента е идеалното време да преминем към боти и ботуши. Те са любима опция на много дами, тъй като предлагат едновременно удобство и стил, а в същото време предпазват краката от дъждовете и локвите, които са се образували по пътя.

Тенденциите при ботушите са склонни да се задържат по-дълго от тези при други обувки. Така че, бъдете сигурни, че всеки ботуш, който решите да носите и да инвестирате в него, ще бъде актуален в даден период от време. И все пак, ако искате да знаете кои ботуши изглеждат особено модерни този сезон, ние събрахме няколко модела за вас. Има за всекиго по нещо - ботуши на равна подметка, на ток, водени от естетиката или от практичността. Всички те заслужават място в класацията, а изборът за точния модел оставяме на вас и вашия стил.

Тенденции при ботушите за есента

С остър връх

Дайте свобода на вътрешната си модна икона от 90-те години с едни елегантни и остри черни ботуши с остър връх. Те са неподвластни на времето модели, които добавят сексапилност към вашето облекло. Печелят бонус точки за това, че се завръщат от миналото, а през последно време това е доста популярно както в модата, така и в красотата.

Какви други ботуши ще носим тази есен, четете в Tialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase