Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво ще ви донесе деветият месец от 2023 година?
Tialoto.bg ви предлага хороскоп за септември. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви разкрие какво да очаквате.

Овен
Най-добре оползотвореното време през този месец ще е онова, което сте инвестирали в собственото си обучение, повишаване на квалификация, усвояване на нови способности. По този начин ще успеете да намерите нови или допълнителни източници на приходи, както и да разпределите оптимално финансите си. Ориентирайте усилията си към самоусъвършенстване във всякакво направление – интелектуално, духовно, физическо, професионално. С каквото и да се заемете, бъдете максимално задълбочени. Само така ще сигурни в последващите си действия и ще можете да си изградите правилна дългосрочна стратегия.

Телец
В началото на месеца няма да се налага да бързате, но след втората седмица се постарайте да действате активно, макар и с умерено темпо. Енергетиката ви ще е стабилна, мисълта бърза и ясна, а паметта силна. С малко повече изобретателност и чувство за хумор ще можете да се справите с всички критични въпроси достатъчно бързо, особено ако са свързани с уреждане на финансови документи. През втората половина на месеца е подходящо да структурирате дългосрочните си планове, да се заемете с проекти, изискващи по-дълъг период за изпълнение, както и да потърсите инвеститори, ако са ви необходими.

Близнаци
Обстановката в първата половина на месеца ще е нееднозначна. Настроението ви ще варира от заразителен ентусиазъм до крайно недоволство от самите себе си. В този период е за предпочитане да не се занимавате с отговорни и продължителни дейности. Опитайте се да отложите проблемните разговори, служебните пътувания дългосрочните финансови сделки, рекламните кампании за втората половина на месеца. Тогава финансовите постъпления ще са стабилни и ще можете да осъществите и нововъведения, които от доста време привличат вниманието ви, но все са оставали на заден план. Ще получите и интересни предложения за сътрудничество и съвместна дейност.

Рак
Не бързайте с уреждането на финансови въпроси, провеждане на разговори за подялба на имоти, стартиране на юридически спорове. Първоначално резултатни ще са уговорките и споразуменията с партньори, намиращи се на голямо разстояние от вас, включително зад граница. След първата седмица бихте могли да предприемете действия по промяна на работното място, и други дейности, изискващи повече време за реализация. В случай, че се налага да ги проучите предварително, да систематизирате очакванията си, да се запознаете с някакви инструкции, направете го спокойно и последователно. Заетостта ви постепенно ще се повишава, но дори при тези обстоятелства, провеждайки каквито и да било преговори, ще впечатлите партньорите с осведомеността и професионализма си.

За другите зодии четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase