Снимка: iStock

Ако напоследък се чувствате по-нервни от обикновено, не се притеснявайте – причината може да се крие в сезона на Девата. По това време на годината обикновено всички ставаме по-резервирани, полагаме повече усилия да бъдем по-организирани и продуктивни, а всичко това води до повишаването на нивата ни на стрес. В момента дори неподреденият ви гардероб може да ви вади от обувките, да не говорим, че сме в период на ретроградни Меркурий и Венера. Нещата може да станат още по-объркващи за вас и покрай предстоящата синя суперлуна.

Новото пълнолуние може да ви насърчи да се откажете от желанието си да се стремите към съвършенство, а вместо това да пожелаете да бъдете по-непрактични. Четири зодиакални знака ще се почувстват най-възприемчиви към вибрациите на синята суперлуна, която се разгръща в променливия воден знак Риби.

Този знак дава приоритет на всички нематериални и ирационални неща - частите от човешкото съществуване, които не винаги могат да бъдат обяснени. Предстоящото пълнолуние ще извади наяве мечтите и виденията най-вече на четирите променливи знака на зодиака.

Тъй като промяната и адаптацията са това, в което те естествено се отличават, тази луна ще бъде най-въздействаща точно за тях. Въпреки че и на всички останали знаци също ще им се иска да се оставят да се носят по течението, много повече от друг път.

Какво е суперлуна?
На 30 август в 21:35 ч. ще наблдаваме синята суперлуна на 2023 г. Това явление се случва, когато луната достигне най-близката си точка до Земята, което я прави да изглежда по-ярка и по-голяма от обикновено. Суперлуните се случват около три до четири пъти всяка година и през повечето време те са пълнолуния.

Какво е синя луна?
Сините луни всъщност са доста рядко астрономическо явление, откъдето идва и английската фраза „веднъж на синя луна“, описваща рядко събитие в живота на човек. Те се случват, когато има две пълнолуния в един календарен месец, както се случва сега, през август. За последен път имаше синя суперлуна през декември 2009 г. и явлението няма да се повтори до август 2032 г.

Как ще повлияе тази рядка суперлуна в Риби на хората от подвижните зодии Близнаци, Дева, Стрелец и Риби разберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase