IStockphoto

В разгара на дигиталните услуги и социалните мрежи, започваме да получаваме вдъхновения за стилове в модата и красотата от всевъзможни източници. В последно време виждаме идеи за маникюр от ежедневни кулинарни преживявания. Само за една година се появиха популярните прасковени и кремави нокти на Джей Ло, манията на знаменитостите по нюанса на боровинковото мляко и тенденцията "глазирана поничка", промотирана от Хейли Бийбър. 

И сега имаме още едно вкусно нещо, вдъхновяващо новия ни маникюр - само че този път е напълно подходящо за лятото и е обичано от почти всички. Посрещнете дизайна "ледено кафе". 
 
Подобно на кафените нокти, техният братовчед с по-дълбоки тонове, стилът "ледено кафе" може да бъде постигнат с цялостни нюанси на кафяво или създаване на креативно изкуство с набор от неутрални цветове. Докато някои маникюри от този дизайн включват кремави нюанси, други използват цвета на кафето за вдъхновение, за да се постигнат вече познати тенденции като двоен френски маникюр или крокодилски щампи.

Летен маникюр - идеи в стил "ледено кафе"
 
Шоколадова мока
 
Създаването на маникюр в стил "ледено кафе" не трябва да е нещо сложно. Тук можете да видите как тънките завъртяни линии от кафяв лак могат да вдъхнат живот на ноктите ви. Основата ви може да бъде неутрална или в малко по-плътен бежов цвят, върху който да нанесете кафяви тонове по ваш дизайн. Важното е да постигнете контраста между двата цвята, за да бъде маникюрът ви по-изразен. 
 

Летен маникюр – пробвайте кайсиев хром върху ноктите

Японски гел маникюр – техниката, която да опитате през лятото

Съвети за красота – 8 комбинации маникюр-педикюр за лятото

Двоен френски
 
Двойният френски маникюр добавя изискан, модерен привкус към класиката, като включва ултратънки арки под основния френски връх. Въпреки че дизайнът изглежда прекрасно в един цвят, той е още по-примамлив в градиент. За да получите тази визия, ще ви трябват лакове за нокти в нюанси на еспресо, ледено лате и черно кафе. 

Още за актуалния летен маникюр и други сходни идеи ще откриете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase