IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 17 – 23 юли. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?

Овен
 
От съществено значение е преминаването на Северния лунен възел във вашия знак, но влиянието на това събитие ще е бавно и продължително. Предстоящият период ще е спокоен като съществен напредък ще постигнат онези, чиято сфера на дейност е търговията и комуникацията с по-твърд акцент към международната търговия. Не се заемайте с проекти, за чието изпълнение не сте осигурили обезпечение. Едно от условията за напредък е да разполагате с надеждно партньорство.
 
Телец
 
Участвайте активно в екипните дейности. Разпределяйте грамотно финансите си, материалното ви състояние ще е доста нестабилно. Успешно ще завършите сделките и споразуменията със задгранични партньори или с такива, които се намират на голямо разстояние от вашето местоположение. Основният напредък ще засегне професионалния ви статус, а неочакван източник на проблеми може да се окажат неправилно попълнени документи или излишно похарчени пари. Кратките пътувания ще са наситени с положителни емоции и приятни спомени.
 
Близнаци
 
Ангажиментите ви ще са повече, отколкото очаквате и си представяте, защото вероятно ще се наложи да отделите време и за вече довършени дейности, изискващи актуализация. Енергетиката ви ще е стабилна, силите ще ви стигнат за всичко и ако усетите отпадналост, липса на тонус и нежелание да правите каквото и да било, то най-вероятно няма да става дума за здравословен проблем, а за хронично натрупвана умора. Създайте си устойчив режим на труд и почивка с ясната насоченост, че трябва да сте по-често сред природата, на чист въздух и тишина, за да поддържате работоспособността си стабилна. Семейните спорове ще са предимно на тема финанси и жилищно благоустройство. Търсете начин за обединяване на всички мнения към една концепция.

Карти таро: Прогноза за седмицата от 17 до 23 юли

4 зодии, които неохотно понасят критиките, но се мотивират от тях

4 зодии, които обичат да бъдат преследвани в любовта

Зодиите, които са с най-голям шанс за дълъг живот

Рак
 
Раци, домашно-битовите задачи ще вземат връх над професионалните. Успоредно с тях грижите за по-младите или по-възрастни членове на семейството ще изместят на заден план необходимостите на колегите или приятелите. Степента на натовареност няма да е еднаква в различните дни и ако успеете все пак да си осигурите определена доза лично време, никак няма да съжалявате. Колкото и да е малко, ще ви помогне да поддържате устойчив тонус и ясна мисъл. В личен план разгорещени спорове може да се появят при семейни двойки, които са заедно сравнително отскоро. Единственият начин да ги избегнат е да не прекаляват с претенциите един към друг. Що се отнася до семействата, натрупали към момента продължителен съвместен стаж, основната тема за ожесточени спорове ще е доста прозаична и ще се свежда до ремонтни или други битови дейности тип „досадни“.

Какво да очакват останалите в зодиака и други любопитни хороскопи ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase