БГНЕС

Свикнали сме да виждаме кралица Летисия в перфектни тоалети. Освен с елегантни рокли, тя неведнъж е впечатлявала жените с дълги поли или пък някои отклонения от строгия протокол. Но ето че наскоро, за посещението си в Колумбия, тя заложи на удобни карго панталони.

Може би не сте предполагали, че ще видите една кралска особа да слиза от самолета със спортни дрехи, съчетани с удобни кубинки. Но този път поводът изисква точно такива.
 
Утилитарен шик от испанската кралица
 
По данни на списание Hello, първата дама на Колумбия – Вероника Алкосер, е посрещнала кралицата на международното летище Рафаел Нунес в Картахена. Още с кацането си многоуважаваната гостенка се появила с карго панталони за 30 паунда.
 
Летисия е съчетала утилитарните си панталони с бяла риза, която е прибрала в тях. А отгоре е с червен спортен елек.
 
Добре очертани вежди, блестящ тен и опушен грим допълват визията на съпругата на крал Фелипе VI.

Кралица Летисия изпрати своята абитуриентка

Официална рокля с щампа – кралица Летисия има какво да ви покаже

Кралска мода – Кейт Мидълтън е олицетворение на пролетта

Небрежният аутфит с карго панталони не е избран от испанската кралица случайно. Тя е посетила Испанския център за обучение за сътрудничество. Освен това се е разходила и разговаряла с жителите на един от най-бедните колумбийски квартали. Там се извършва програма за снабдяване с питейна вода и битова канализация – проект, подкрепен от Летисия.
 
Още за визията на кралица Летисия и друго новини от света на модата ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase