IStockphoto
fallback

Eдна от най-атрактивните летни тенденции са ноктите на русалка. Те са свързани с плажа, морето, както и красотата на някои миди, които намираме по време на почивка. През последните три месеца търсенията с ключова дума „mermaidcore“ в Pinterest са скочили с 80%. Идеите с термина са достигнали 187 милиона гледания в платформата TikTok.

Трендът, който задължително трябва да пробвате за новия си летен маникюр, дойде с излизането на новия филм за Малката русалка на „Дисни“. В него главната роля играе Хали Бейли.
 
Нокти на русалка – актрисата има с какво да ни вдъхнови
 
След като Бейли бе със сини нокти с инкрустирани перли за премиерата на филма, все повече жени искат да си направят нещо като морски маникюр с цветовете на опашката на русалката.
 
Оказва се, че зад причудливите нокти, които приличат на цветни миди, в които има истински перли, стои известната маникюристка Йоко Сакакура. В профила си в Instagram тя ги показа по-отблизо.
Какво е Mermaidcore – модната тенденция, вдъхновена от русалките
 
Летен маникюр тип русалка – какво да изпробвате? 
 
От плочки с морска вода и пяна до блестящи лакове с ефект на миди и дори украшения от сладководни перли, има толкова много дизайни, които да направите по въпросната тенденция. Те са лесноизпълними и в домашни условия, стига да сте по-търпеливи.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от ⚡SUGAMAMA - NAIL ARTIST⚡STRASBOURG (@sugamama_nailz)

 
Маникюристът Бетина Голдщайн например използва истински сладководни перли за ноктите на Уитни Пийк за Met Gala 2023. Тя ги прикрепва с помощта на лепило към заострените върхове на маникюра. 
 
Още идеи за нокти на русалка и други бюти съвети ще откриете в Tialoto.bg 

 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Мъжки маникюр 2023

преди 10 месеца

Ето още една интересна идея за маникюр, но мъжки с истински пясък от пустинята Ал Айн :) : https://mgergov/toraefimerida/the-best-manicures-on-men-lately-маникюр/

11

Анонимен

преди 10 месеца

.юбими цветове!

10

Турска Русалка

преди 10 месеца

От кръста нагоре - риба, от кръста надолу - мъж!

fallback