IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия. 

Представяме ви седмичен хороскоп за периода 22 – 28 май. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?
 
Овен
 
Сравнително благоприятен период. Енергетиката ви ще е стабилна, настроението – устойчиво, ще получавате подкрепа, когато ви е необходимо. Обстановката ще е динамична, но и вашата мисъл ще е достатъчно бърза, за да успеете да реагирате своевременно и по най-правилния начин. При оптимална лична организация и правилно дефиниране на целите, ще ги постигнете без особени усилия. Бъдете предпазливи при работа с остри и режещи инструменти.
 
Телец
 
Събитията ще са разнообразни и в никакъв случай няма да ви е скучно. Срещите с приятели, професионалните дискусии, запознанствата с нови хора ще са почти ежедневие. Популярността ви ще расте, а за да запазите придобитите симпатии ще трябва да работите целенасочено върху поведението и върху външния си вид. Избягвайте ексцентричните промени върху визията си и прекалено шумните изяви. Участвайте във всички мероприятия, на които ви канят, изслушвайте внимателно събеседниците си и не бързайте да споделяте собствено мнение. Чуждият опит ще ви подскаже как да избегнете някои сериозни грешки, показва вашият нов хороскоп.
 
Близнаци
 
Преценете настроението си и, ако усетите, че сте по-импулсивни и по-раздразнителни, ограничете контактите през първите няколко дни от седмицата. Погрижете се за обстановката около себе си, за добрия си външен вид и за доброто настроение, които зависят изцяло от собствената ви воля. Задължително разпределете времето си така, че да повишите знанията и да усъвършенствате уменията си. Не бъдете прекалено претенциозни към околните и приемете недоволството или забележките им, ако се случи да изразят такива, спокойно и без излишна враждебност. Критиката не винаги е израз на лошо отношение.
 

Кои са трите зодии, които са най-големи егоисти?

Нула внимание: Кои са зодиите, които са скарани с романтиката?

4 зодии, които най-често възобновяват стари приятелства

Рак
 
Раци, успехите може да не са огромни, но ще са постоянни и ще се отразят стимулиращо на настроението и самочувствието ви. И, понеже красотата от вътре си личи от вън, то ще излъчвате изключителна привлекателност. Най-вероятно ще станете обект на нескриван интерес, желание за близки контакти и вихрушка от искрени комплименти. Единственото, което би могло да влоши ситуацията е да забравите за прословутата си предпазливост и да споделите разни лични тайни с хора, които не са доказали, че можете да им имате доверие. За да го избегнете и да не съжалите за прекалената си разкрепостеност е за предпочитане да не допускате новите познати прекалено близко до себе си и предварително да се информирате за тях до колкото е възможно.

 

Какво да очакват останалите зодии и други любопитни хороскопи ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase