Снимка: Istock

Месец май започва с Меркурий в Телец, но и с пълнолуние и затъмнение в знака на Скорпион. Ще ни вълнуват теми като пари, сигурност, емоции, самочувствие. Таро картите ни съветват през новия месец да повярваме повече в себе си. Да си позволим повече хубави мигове и занимания, но без да сме безразсъдни.

Повече за всяка зодия вижте в таро прогнозата ни за май.

Любовен хороскоп за май

Овен

През месец май на родените под знака на зодия Овен ще се наложи да защитават личните си граници, тъй като на пътя им може да има някакъв вид конкуренция. Но това не бива да ги плаши, защото таро картите разкриват, че ще устоят на предизвикателствата. Личните ви усилия ще ви помогнат да постигнете успехи. Не очаквайте помощ, ще трябва да решите няколко сериозни задачи сами.

От гледна точка на личния живот са възможни спорове и ще трябва да защитите правото си на лично време, желания и нужди. Защитавайте личните си граници и уважавайте себе си. През май ще се почувствате в центъра на събитията. Разрешавайте всичко последователно и късметът ще бъде на ваша страна.

Камъни за балансиране на чакрата на третото око

Телец

Телци, честит рожден ден на тези от вас, които празнуват през май! Таро картите разкриват, че новият период ви носи семейно щастие, приятни събития с приятели и успехи, свързани с недвижими имоти. Някои от вас може да направят пътуване през май или да планират такова. Таро картите показват завършването на цикъл в живота ви. Възможно е да постигнете цел, която е свързана със семейството ви, да купите къща или може би да продадете имот. Ще ви очаква значимо хубаво събитие, ще можете да постигнете някоя мечта.

Близнаци

През новия месец ви очаква бавното, но системно развитие на някакъв процес в живота ви. Може например да започнете да печелите от нов източник на доходи или ще развиете проект от финансова гледна точка.

Таро картите показват, че представителите на зодията ще обърнат по-голямо внимание на себе си и физическото си здраве, дори е възможно да се отдадете на спа, релакс. Що се отнася до интимните отношения при дамите, има вероятност за бавно развитие на романтика с мъж от земния елемент – Телец, Дева или Козирог. Картите ви съветват да не бързате. Представителите на земните знаци не обичат да бързат и предпочитат да претеглят всичко.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase