IStockphoto
fallback
Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.
 
Представяме ви седмичен хороскоп за периода 27 март – 2 април. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?
 
Овен
 
Събитията ще са разнообразни и в повечето случаи занимателни. Формулирайте стремежите си и действайте решително, но разумно. През втората половина от седмицата ще можете да заявите собствената си индивидуалност, да се отделите от групата и да дадете материален облик на уменията си. На моменти може да се наложи да направите „крачка назад“, леко да отстъпите от позициите си. Приемете го без излишен драматизъм. Ще бъде нещо като „прегрупиране на силите“, но в никакъв случай няма да е фатална загуба.
 
Телец
 
Съсредоточете усилията си към изпълнение на текущите си задачи и не се разсейвайте с подреждане на планове за далечното бъдеще. Постиженията ви зависят от нивото на предприемчивост, а не от нечие благоволение или подходящо стечение на обстоятелствата. Приемайте събитията прагматично и без излишен ентусиазъм. Колкото по-реално и обективно оценявате фактите и следствията от тях, толкова по-лесно ще постигнете желаните резултати, сочи вашият нов хороскоп.
 
Близнаци
 
Доста напрегнати ще са предстоящите дни. Опитайте се да не привличате вниманието. Изпълнявайте задълженията си старателно и тихомълком. Не споделяйте и не обсъждайте предстоящите си намерения. Търсете баланс между разум и интуиция, своите и колективните интереси, предпазливост и доверие. Разчитайте предимно на себе си и не се отклонявайте от предварително набелязаната тактика, само за да угодите на някого, защото според един мъдър класик: добрите намерения водят към ада.

Зодиите, които съдят партньора си въз основа на миналите му връзки

Зодиите, които водят луксозен живот за пред социалните медии

Зодиите, които се отдават на кариерата след любовно разочарование

Рак
 
Раци, събитията ще се развиват стремително и почти непрекъснато ще изникват някакви допълнителни задачи, с които се налага да се справите. Обстановката на моменти ще е доста нервна. Повод за тревога може да станат опасенията ви, че може да не успеете, които ще ви връхлитат от време на време. Споделяйте съмненията с близките си, обсъждайте с тях сложните решения. Подкрепата им и разумните предложения ще ви подскажат как да отстраните пречките, изникващи по пътя ви. Творческият ви потенциал е достатъчно силен и ако успеете да овладеете емоциите, ще получите точно резултатите, които се очакват от вас.
Останалите зодии и други любопитни хороскопи ще откриете в Tialoto.bg 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Асан

преди 1 година

Кокали с месо :)))

fallback