IStockphoto

Толкова много маникюри има за пролетта, че понякога ни е трудно да се спрем само на един. Търсим правилния за нашия стил, дрехи и естество на работа, но примерите постоянно ни заливат, и тъкмо си харесаме нещо и вече мислим дали всъщност това е правилния избор. Затова понякога е добре да се обърнем към стари тенденции, за да бъдем хем по-различни от останалите, хем да преминем през процеса на избиране с по-малко главоболие.

Независимо дали са модни ниши или безвременни класики, тенденциите имат начин да се завърнат в даден момент. През последните години наблюдаваме рязък скок в интереса на всичко, идващо от 90-те и началото на 2000-те години както в модата, така и в красотата. Постепенно обаче започна ренесансът и на още една минала ера – забавните дизайни от 70-те.
 
Красотата на един пролетен маникюр винаги се крие в ярките му цветове и свежи картинки. Цветята, разбира се, са най-предпочитан дизайн върху ноктите този сезон, но сега ви предлагаме да направите лека разнообразна вариация. Потопете се в ретро тенденциите и почерпете вдъхновение от минали ери, в които дори може да не сте живели.
 
Маникюр за пролетта – ето няколко ретро дизайна с цветя:
 
1. Пастелни нюанси
 
Най-добрата част от избирането на свежи цветя са всичките цветове, с които разполагате за съставянето на маникюр. Превърнете ноктите си в красив букет на мечтите с пастелни нюанси и флорален дизайн.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Phoebe - Nail art + Press on’s 💗 (@phoebesummernails)

 

Маникюр на супермодел – част от впечатляващите визии на Оскарите

 

 

Нов маникюр – опитайте стила раковина

 

 

Гланц за устни и диаманти – в новия маникюр на Джей Ло

2. Малки маргаритки
 
Когато искате нещо минималистично и сте влюбени в ретро тенденциите, този маникюр е чудесна възможност да се включите в пролетните емоции. Като запазите основата си в неутрален розов цвят, нарисувайте върху нея бели малки маргаритки, за да съчетаете минималистичния дизайн със свежия пролетен полъх.

 

Още идеи за пролетен маникюр и други съвети за красота ще откриете в Tialoto.bg 

 

Коментари Напиши коментар

2

Перко Съветника

преди 1 седмица

Вече не остана декорация, която да не е правена. Затова вържете на върха на всеки нокът от маникюра си по едно коледно звънче. Може да ви помислят за пациентка на 4-и километър, но ще бъдете оригинална.

1

Анонимен

преди 1 седмица

Моите ги украсявам с графитна грес...