IStockphoto

Седмицата на модата в Ню Йорк успя да ни накара да чакаме с нетърпение настъпването на пролетта, предлагайки ни красиви и свежи дизайни. Този път марките се погрижиха да имаме множество вдъхновения за следващия ни шопинг. Макар сезонните класики като цветя, волани и бял цвят да присъстваха в колекциите, видяхме и много иновации и свежи стилове, които веднага ни харесаха.

Дори вече да имате пълен гардероб с пролетни дрехи, никога не е излишно да си вземете нещо ново. Все пак няма нищо по-удовлетворяващо от стартирането на нов сезон със съвсем нова визия. За да ви помогнем в избора, събрахме на едно място най-интересните тенденции от Ню Йорк, които ще властват през тази пролет.
 
Ето няколко пролетни модни тенденции от Ню Йорк:
 
Прозрачен стил
 
Прозрачните дрехи не са нищо ново, но за пролетта на 2023 година те са задължителни. От свободни прозрачни потници до елегантни рокли, разголените стилове вече са класика, която всеки трябва да притежава. Тъй като са малко по-предизвикателни от ежедневните ви дрехи, препоръчваме да ги носите на парти и дискотека, вместо в офиса.
 
Яркозелено
 
Ослепяващо светлият нюанс на розовото, познат ни от дрехите на Барби все още е тук, но дизайнерите в Ню Йорк предричат, че първото му място може да бъде леко разклатено от яркозеленото. Новата цветова топтенденция леко напомня за плажа, но може да се използва за пролетни рокли и костюми, доказвайки че неонът е по-адаптивен, отколкото си мислим.
 

Гащеризон за офиса – кои модели са актуални?

 

 

Шик в Ню Йорк: Шест различни визии на Джиджи Хадид

 

 

Панталони с широки крачоли – какви да носите през пролетта?

Карго панталони
 
Забелязахте ли, че през последните месеци навсякъде в магазините се предлагат все по-широки панталони с множество джобове? Не си въобразявате, ние също го виждаме.

 

Още тенденции от Седмицата на модата в Ню Йорк ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase