IStockphoto

Внимателно подбраното бижу може да преобрази тоалета ви, независимо дали е смело колие, което да изпъкне върху малката ви черна рокля или класически чифт перлени обеци, които да подчертаят цветния ви пуловер. Ако искате да обновите колекцията си от аксесоари, един от начините да стесните избора си е с помощта на звездите. Вижте и няколко съвета на астроложката Лорън Аш на USA Today, за това какви бижута трябва да носите според зодията си.

Овен: Фитнес гривна
 
Бурни, пламенни и пълни с енергия, вие, от зодия Овен, сте един от най-амбициозните знаци на зодиака. Управлявани от Марс, планетата на действието, нищо не ви спира да постигнете целите си. Имате нужда от бижу, което изглежда професионално, но и преход към натоварения ви живот след работа. За вас най-подходящото бижу е модерен инструмент за проследяване на фитнес целите ви, който да ви помага да бъдете винаги във форма и едновременно с това – стилни.
 
Телец: Изящно кристално колие
 
Вие сте чувствен, земен знак, така че бижутата, които подобряват вашата земна енергия, са тези с кристали. Телецът управлява шията и гърлото, така че можете да подчертаете фино тази зона от тялото си с изящно кристално колие. Можете да носите и колие с аквамарин, защото този скъпоценен камък кара разумния и скептичен Телец постепенно да влезе в контакт с божествената енергия в себе си. Тъй като сте непоколебима и упорита зодия, вие рядко променяте вкусовете си, така че е най-добре да изберете бижу класика.
 
Близнаци: Винтидж брошка
 
Вие, Близнаци, сте екстроверти със свободолюбив дух. Вие обичате да се забавлявате и да предизвиквате фурор, където и да влезете. Така че е много възможно да харесвате да носите по-внимателно подбрани бижута. Винтидж моделите са идеални за вас, тъй като винаги са оригинални, а и не излизат от мода. Можете да заложите на дръзка ретро брошка, която да привлича вниманието. Изберете единствен по рода си аксесоар, който да впечатлява с дизайна си и да изразява вашата индивидуалност.

Кои са петте най-тревожни знака на зодиака?

4 зодии, които най-лесно се превръщат в жертва на тормоз

Месечен хороскоп за март – какво ви очаква?

Рак: Пръстен на настроението
 
Вие, Раци, сте носталгичен знак, управляван от Луната – планетата, която контролира нашите емоции и интуиция. Вие усещате много силно както собствените си чувства, така и тези на другите хора. Склонни сте да поглъщате много от тази външна енергия, така че няма по-подходящо бижу за вас от пръстен за настроение. Този модел пръстен беше актуален през 90-те, но както вече казахме, вие изпитвате носталгия по миналото. Освен това този тип бижу ще загатне на близките ви как се чувствате, без да се налага да „излизате от черупката си“.

Още от хороскопа и друга любопитна астрологична информация ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase