IStockphoto

Изглежда, че има милиони тенденции в грима, които циркулират в интернет по всяко време, но една, която намерихме за изключително заинтригуваща, беше т. нар. фитнес устни. Измислено от Кели Ан Сеуел – гримьорка на множество знаменитости и инфлуенсър в социалните мрежи – името на тази тенденция привлече внимание, след като Сеуел приложи фина комбинация върху устните си преди тренировка.

Ще излъжем, ако кажем, че не сме опитвали множество продукти за устни и тенденции, които обаче не постигаха обещания ефект. Когато чухме за „фитнес устни“, предположихме, че ще трябва да се качим на бягащата пътечка за 30 минути или да правим някакви други упражнения, които ще ни оставят без дъх. Но бяхме повече от приятно изненадани, когато открихме, че всъщност методът не включва нито игла, нито неясни на вид устройства.
 
Тенденцията за фитнес устни бързо се разпространи в социалните мрежи, като потребителите в TikTok показват своите опити за постигане на ефекта. Спокойно можем да кажем, че това е един от методите, които си струва да опитате не само защото е лесен и не включва услугите на професионалист или операция, но също така ще се нуждаете само от два продукта.
 
Какво са фитнес устни?
 
Фитнес устните са лесна комбинация, започната от Кели Ан Сеуел. Стъпките са много лесни и най-вероятно вече притежавате продуктите, които са ви необходими. Ключът е да намерите молив за устни, който идеално пасва на естествения ви цвят. След това очертайте и запълнете устните, преди да нанесете гланц за допълнителна хидратация. Да, толкова е лесно.
 
Красота през 2023 – 7 тенденции в гримирането
Бюти тенденции – пробвайте грима „облачна кожа“

Чаша вино за по-хубава кожа: Дами, наздраве!
 
„Изглежда така сякаш не носиш грим, а просто имаш естествено плътни устни“, казват потребителите в TikTok. Хубавата новина тук е, че всичките продукти, от които се нуждаете, са много достъпни и могат да бъдат намерени във всеки магазин, ако вече ги нямате у дома.

Още за перфектните фитнес устни и други бюти тенденции четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase