БГНЕС

Предстоящият мемоар на принц Хари обещава да бъде „интимен“ и „сърцераздирателен“ поглед върху преживяванията, приключенията, загубите и уроците от живота, които са превърнали автора в човека, който е днес.

През юли 2021 година от издателството Penguin Random House обявиха, че херцогът на Съсекс ще разкаже живота си в книга, която ще покрива детството му в публичното пространство, военната му служба в Афганистан, женитбата му с Меган Маркъл и раждането на двете им деца – Лилибет и Арчи. Официалната дата на публикуване е 10 януари, а в момента Хари обикаля различни медийни студиа, за да промотира работата си.
 
„Не пиша това като принца, какъвто съм роден, а като човека, в който съм се превърнал“, казва той в официално изявление. Допълва, че през годините е имал няколко лица, но сега се надява разказването на историята му да покаже на света какъв всъщност е той, откъде идва и защо е направил всички избори до този момент в живота си.
 
Принцът благодари на издателството, че са му позволили да сподели историята си със света, както и уроците, които е научил през всичките си 38 години.
„Вълнувам се хората да прочетат всичко за мен от първо лице, защото това е истината и точните събития“, казва още херцогът.

След откровенията пред Опра, принц Хари готов за следващото си интервю

Последици от филма на Меган и Хари: Връзката между синовете на Даяна официално е приключена

Книгата ще носи името Spare, което в превод означава „Резерва“, намеквайки за ролята на Хари в кралското семейство. Като втори син на крал Чарлз и принцеса Даяна, той се нарежда доста назад в линията на наследяване на трона. Преди него е брат му Уилям заедно с трите си деца, след като покойната кралица Елизабет промени вековно правило, в което се казваше, че само мъжките наследници могат да седнат на трона. Така принцеса Шарлот се нарежда на трето място след баща си и брат си Джордж, като е преди по-малкия си брат Луи.

Още за мемоарите на принц Хари и други новини за британския кралски двор ще откриете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase