IStockphoto

Колкото и да не ни се вярва, навън е зима. Поне според календара. Температурите обаче са на съвсем друго мнение, като до момента не сме изпитали истинския студ, с който по принцип сме свикнали през това време от годината. Дори малко се притесняваме, ако трябва да сме честни, защото през януари обикновено носим най-дебелите си дрехи и обувки, а до момента все още не сме извадили ръкавиците. 

Но по мнение на метеоролози, съвсем скоро зимата ще се завърне към обичайните си температури и ще ни трябват наистина топли тоалети. Това е времето, в което трудно ставаме за работа, защото навън не само е тъмно и студено, но понякога дори вали дъжд или сняг. Освен това трябва и да си размърдаме все още заспалия мозък, за да изберем подходящ тоалет, с който да се чувстваме удобно през целия ден и да запазим топлината на тялото.
 
Задачата изглежда почти невъзможна, нали? Е, не бързайте да се отказвате. Приготвянето сутрин всъщност не трябва да бъде чак толкова сложно. Перфектната формула за зимен тоалет е също толкова лесна за следване, колкото и лятната, само дето изисква повече дрехи. С няколко основни артикула, любимото ви топло палто и ботуши, които могат да победят дори и най-високия сняг, сте готови.
 
Зимна мода – няколко лесни тоалета за студеното време
 
1. Вълнена блуза и кожен панталон/клин
 
Лесно, но в същото време много ефективно. Тази комбинация от полар и кожен панталон или клин се съчетава добре с всяко палто, ботуши или шал в гардероба ви. Ако искате да бъдете по-незабележими сред тълпата, изберете приглушени нюанси. Ако пък сте решени да направите впечатление и да привлечете погледите, заложете на ярки цветове. И в двата случая обаче ще ви е топло, уютно, като в същото време ще излъчвате стил и елегантност.

Рокли за по-пищни дами: 5 идеи от Ашли Греъм

Тя и модата: Най-добрите тоалети на Кейт Мидълтън за 2022 година

Зимна мода – Селена Гомес съчета няколко тенденции

2. Дънки, тренч и пухени ботуши
 
Причината да се радваме, че пухените ботуши се завръщат с пълна сила е, че те са най-удобният и готин начин да останете с топли крака през целия ден. Съчетайте ги с дънки и любимото си вълнено палто или тренчкот за лесен професионален тоалет, към който може да се връщате чак до първите дни на пролетта.

Още комбинации за студеното време и други модни съвети ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase