Снимка: Istock
fallback

Животът често ни поставя в ситуации, в които изпитва личността ни. Когато говорим за любов, нещата могат да станат твърде сложни за нас жените, ако случайно направим грешката да сме нечия любовница. Жененият мъж, любовникът, на който винаги бракът/връзката не му върви... Който няма да се поколебае да ни плени, защото мисли за себе си. Е, попадайки в този любовен триъгълник, освен страдание едва ли можем да получим нещо друго. Жененият мъж, често лъже. Но си има логични обяснения за това. Вижте някои от тях.

1. Дава обещания, които не може да спази.

Първата и най-очевидна причина вашият женен мъж винаги да нарушава обещанията си е, защото дава обещания, които просто не може да спази. Може би ви е обещавал да се раздели със съпругата си/партньорката си, за да сте заедно, че ще планирате ваканция заедно, ще прекарате уикенда си само двамата.

Е, той просто не спазва обещанията си или се случва доста рядко, защото „винаги има нещо, онези неща от живота, които възпират осъществяването им“. Но когато жената е в позиция на любовница и е зависима от емоциите си, е по-удобно да вярва, че той наистина не е успял по уважителни причини да е с нея.

6 знака, че той само ви използва

2. Вие просто не сте негов приоритет.

Дори и да ви убеждава в обратното, действията му се разминават. Любовникът ви има работа, семейство, приятели, задължения. Всички тези неща са приоритет за него. Те не са тайна като вас. От друга страна той трябва да прави невъзможното понякога, за да бъдете заедно, така че никой да не се усъмни, че той има любовна връзка. За него това е тежест, стрес, затова си е подредил приоритетите според неговите нужди и удобства.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Защото е глупак

преди 1 година

!

10

Анонимен

преди 1 година

Ние се лъжем взаимно. Баланса е на първо място.

9

Додо

преди 1 година

С моята жена имаме брак от 15 години, покрай грижите за децата и рутината, беше станала доста нервна и кисела. Преди около две години обаче, много се промени, успокои се, взе да се усмихва често и в леглото страстта се върна. Няколко месеца по-късно разбрах, че има връзка с женен мъж. Отначало побеснях, но като помислих малко реших да не предприемам нищо. За да не се крие постоянно, преди година и казах че знам и нямам против. Оттогава се виждат 1-2 пъти месечно за няколко часа или за уикенда.

fallback