Снимка: iStock

Есен 2022 дойде и е време да обновим гардероба си. Но и се върнем към някои любими за сезона модели. Да вземем например старите дънки или якето от деним, които сякаш не остаряват. Те могат да се комбинират по безброй различни варианти.

Ако отворим шкафа с дрехи, където държим някои неща, които трябва да изхвърлим, май не бива да бързаме. Наред с тесните панталони и дънки тип цигара, тази есен са актуални по-широките модели. Тях сме обували преди години преспокойно може да извадим отново. Ето зашщо, ако отидете в мола и видите някои ретро дънки, не ги подминавайте.

Така наречените клош панталони са една стара тенденция, които вече властва и при денима. И марки като Alberta Ferretti, Dior и Saint Laurent умело я използваха за своите есенно-зимни колекции. Вдъхновени от 70-те, тези дънки с ултра широки крачоли стават както за по-слаби, така и за по-едри фигури.

Марго Роби, Джиджи Хадид, Хари Стайлс, са част от знаменитостите, които залагат на този модел дънки.

Ако нямате клош дънки, закупени от предишни години, то може да си купите нови, като не се притеснявате за цвета. Освен светъл и по-тъмен деним, ще ги откриете в сиво и черно. Има и някои леко зеленикави варианти, които ни напомнят за тийнейджърските години.

Можете да видите тези модели дънки, както и други, актуални през този сезон в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase