Снимка: Istock
fallback

Всеки обича аромата на свежо и чисто пране. Запазването на уханието на дрехите колкото се може по-дълго, създава приятно усещане и ни кара да се чувстваме добре. Използването на точното количество перилен препарат и съобразяването с цвета и материята на тъканите ще ни помогне да ги запазим в добро състояние за по-дълго време.

Покупката на облекла от качествени материи също е инвестиция в нашия външен вид. А с времето ще установим, че старата максима: „Който купува евтино, купува два пъти“ се отнася с пълна сила и за тоалетите в нашия гардероб. Качеството, а не количеството са важни, когато говорим за стил и класа. И ако искаме съвет от парижани относно дрехите, те биха казали: „Малкото е повече“ (на английски – „Less is more“).

Как обаче да предпазим тъканите, използвайки перална машина? Дори да сме спазили всички изисквания и препоръки, има нещо, което може да ни попречи да се насладим на чистотата на дрехите си – а именно – мухълът, и неприятната миризма, които се задържат в гуменото уплътнение на пералнята.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Щерю

преди 1 година

Разглобявате цялата пералня, измивате гумените съединения и после отново си сглобявате пералнята...

6

ОНЗИ

преди 1 година

Вече е време да се изхзърлят от употреба и да се използват ВИБРАЦИОННИТЕ перални машини - пъти по-бързи и качествени

5

Анонимен

преди 1 година

Къде ли не гледах из цялата пералня, никви бактерии, гъбички, вируси, мухъли, миризми, нищо. Мойта пералня ли не е у ред, Мишето ли ни балалайка, не знам?

fallback