Снимка: iStock
fallback

Измежду големите ръкави, корсетите и пайетите, със сигурност няма недостиг на разнообразни горнища, от които да избирате в момента. И все пак, колкото и забавни стилове да ни представят, докато пазаруваме, задължителната дреха за лятото си остава белият потник. Тенденцията далеч не е нова и много трудна за разбиране. Въпреки това, белите потници се превърнаха в любими сред модната тълпа, като ги виждаме по телата на модели, актриси и звезди.

Популярността на белия потник не се очаква да се изпари. Множество вариации се появиха по дефилетата за есен 2022 година, правейки дрехата основна и за следващия сезон. И въпреки че този обикновен стил звучи скучно на теория, дами като Хейли Бийбър, Бела Хадид и Габриел Юниън знаят няколко начина, с които да го подобрят.

Независимо дали вече имате бял потник, който се крие в чекмеджето ви, или планирате да закупите такъв съвсем скоро, има няколко идеи за включването му в ежедневния ви стил.

Лятна мода – белият потник е задължителен

1. С панталон

Колкото и обикновен да изглежда, белият потник се съчетава чудесно с официален панталон. Още по-добре ще стане, ако панталонът е с висока талия, а потникът е по-къс, така че долната част на корема да бъде открита. По този начин ще си осигурите нужната прохлада през топлите дни, но също така ще покажете завидните резултати, които сте постигнали във фитнеса.

2. С пола

Разбира се, ако вече сте оставили дългите панталони дълбоко в гардероба си, не трябва да се притеснявате. Белият потник върви чудесно и с пола, независимо дали тя е дънкова, ленена, или кожена. Тук обаче ви препоръчваме да заложите на по-дълга горна дреха, която да загащите в полата и така да осигурите на тялото си фигурата на пясъчен часовник. Ще очертаете фигурата си, а за завършек на вида може да изберете сандали, маратонки или любимите си токчета.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Летни моди

преди 1 година

Белият потник и мократа фланелка.

7

Анонимен

преди 1 година

Белият е основен неутрален цвят. Близък до бяла светлина, включително и слънчевата!

6

Отегчен

преди 1 година

Яяяя! Ггащи било цензурирана дума. Пичове, вие сте изгорили половината речник на българските думи бре :) Към "zd ko pr" ли отиваме?

fallback