Снимка: iStock

Астролозите казват, че хората от зодия имат усет към драмата и са прави. Разбира се, всеки зодиакален знак допуска грешки във взаимоотношенията си, но представителите на тази огнена зодия, често реагират малко по-бурно, отколкото трябва. Лъвовете (родените между 23 юли и 22 август) са щедри, лоялни и нежни към хората, които обичат, но и те допускат някои грешки, които би било хубаво да избягват, ако искат романтичния им живот да е по-лесен.

А ето и кои са 7-те най-често срещани грешки във връзките, които личностите от този знак правят:

1. Винаги имат нужда да постигнат своето

Тъй като са единственият зодиакален знак, управляван от слънцето, не можем да виним Лъвовете, че понякога се чувстват сякаш светът се върти около тях - но това качество може да им създаде проблем в любовта. Взаимоотношенията изискват компромиси, така че Лъвовете трябва да са готови да бъдат гъвкави по отношение на това, което искат, и от време на време да се съгласяват с плановете на партньора си.

2. Твърде чувствителни са към критика

Лъвовете са доста открити и нямат проблем да отправят някои хапливи забележки към любимите си хора. Въпреки това, те самите са изненадващо чувствителни, ако някой се опита да ги критикува на свой ред. Тогава те заемат супер отбранителна позиция, за да бранят своя образ и его. Лъвовете се обиждат твърде лесно и дори конструктивната критика по техен адрес им е омразна, а би трябвало да се опитат да надмогнат тази своя черта.

3. Реагират свръх драматично

Усетът на Лъва към драмата е това, което го прави суперзвездата на зодиака – той обича да е шумен, да се вижда отдалеч, да преувеличава. Но когато той смеси вкуса си към театралност с емоциите си, нещата стигат до истинска драма в отношенията, което не е добре. Ако сте Лъв, внимавайте да не прекалявате с емоционалните си излияния (крясъци, сълзи и т.н.), защото може да нараните някого, когото обичате.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase