IStockphoto

Кои мъже трудно храдят връзка? Астролозите дават отговорите на този въпрос. 

Водолей

На първо място по несъвместимост със стабилни връзки е Водолеят. Вечно лети в облаците, превключва вниманието си, както му е интересно, а не според сериозността на обещанията, които е дал. И ако на работа Водолеят все още може да се събере и да бъде последователен, то в една връзка той няма достатъчно мотивация. Водолеят не е склонен да си спомня, че той (тя) е обещал (а) романтична вечер на своята сродна душа. В същото време Водолеят не го прави нарочно, това е просто неговата природа.
 
Единственият начин да направите един Водолей щастлив в дългосрочен брак е да изградите взаимоотношения, сякаш сте женени за непредвидимо природно явление, като вятъра. И не забравяйте, че най-големият брой гении в света са родени под този знак.
 
Лъв
 
На второ място е "Народният артист" - Лъвът. Той ще обърне внимание на семейството и любимия си само, ако самият той има нужда от нещо, ако това ще му донесе полза или признание.
 
Лъвът винаги жертва времето, прекарано със семейството си в полза на нова „публика“ (или вече добре позната). За него също е трудно да бъде верен. Той просто класифицира връзките в различни категории. Семейството си е семейство, а навън е готов да ловува. Семейство може да се осъществи и да продължи цял живот, само ако съпругът първоначално разбере и приеме факта, че е женен за рок звезда.
 
Стрелец
 
На трето място са представителите на зодия Стрелец. Тук не всичко е изгубено, както при Водолея и Лъва. Дори има плюсове - със Стрелец е идеално да планирате и изграждате бъдещето. Някак си знаят какво ще се случи. И не благодарение на ума, житейския опит и мъдростта, а благодарение на интуицията и стечението на обстоятелствата.
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase