Димитър Кьосемарлиев
fallback

Официално вече можем да кажем, че дойде краят на зимните дни и вече усещаме пролетната топлина в дните. Промяната обаче дойде рязко, което наложи бърза реакция от страна на дамите, които знаят добре, че различните сезони изискват различен подход в грижата за красотата.

Създадохме проекта „Красавицата и пролетта“, за да представим задължителните продукти за новия сезон, които ще ни помогнат да изглеждаме перфектно и да дадем на кожата на лицето си това, от което има нужда, за да бъде в най-добрата си форма.
 
Изпробваните продукти и ценните съвети идват в компанията на лицето на проекта – красивата водеща на Bulgaria ON AIR, Владимира Илиева.
 
Днес тя застана пред нашия екип, за да разкаже с детайли как се грижи за перфектния си външен вид, кои са продуктите, без които не може и каква е тайната на здравата кожа.
 
Влади, ти винаги изглеждаш страхотно, както на екран, така и на живо. Какви са твоите тайни за красота?
 
Благодаря Ви! За мен е важно всеки ден да се чувствам комфортно в кожата си. Не само заради работата ми, но и заради самата мен. Външният вид е много важен за всяка жена, а лично за мен хубавата коса и добре поддържаната кожа са основни и грижата за тях трябва да е ежедневие. Това, което мога да дам като съвет за безупречен външен вид, е никога да не излизаме от вкъщи, без да сме се погрижили за прическата си. Независимо каква коса имаме, ако тя бъде дори само добре сресана и подредена, прави по-добро впечатление. Гримът, разбира се, не е задължителен, но аз като водещ в телевизия Bulgaria ON AIR не мога да си позволя да не се гримирам. Естественият външен вид никога не излиза от мода, затова и аз залагам на него. Лек и нежен грим, а червилото винаги е задължително.
 
Какъв тип е твоята кожа и как се грижиш за нея?
 
Моята кожа е комбинирана. Полагам големи грижи за нея, защото ми се налага да използвам грим ежедневно. Но след дългия работен ден, когато се прибера вкъщи, най-важното за мен е да почистя лицето си с мицеларна вода и да го измия с вода. Използвам различни кремове в сутрешните и вечерните часове в зависимост от моментното състояние на кожата ми. Обикновено 2-3 пъти в седмицата си правя и маска, която определено много освежава кожата и я кара да засияе.

Без какви продукти за красота не можеш? Какво използваш на ежедневна база?
 
Няколко са продуктите, без които не мога – първите са измивна пяна и хидратиращ крем. Всяка кожа е важно да бъде добре хидратирана, за да изглежда добре. Освен това не мога без продуктите на Babé Laboratorios. Използвам всеки ден оцветяващ суперфлуид с SPF 50, който изравнява естествения тен на кожата и я предпазва от слънчевите лъчи, а активната съставка, на която разчитам, са ампулите BiCalm+.
 
Останалата част от интервюто с Валдимира Илиева четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Моя муй

преди 2 години

Важно е да се чувствам комфортно във вожата си.!.

2

фенсва

преди 2 години

А на мен ми харесва брюнетката от сутрешния блок и чакам съответната статия

1

Живко от Варна

преди 2 години

Аз чакам хора, които да ми уредят живота, за да ми е добре и на мен!Може ли да ми помогните да живея добре и смислен живот?!

fallback